Wie zijn wij?

Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur bv. werkt vanuit Friesland voor opdrachtgevers in geheel Nederland voor onder andere aannemers, bouwbedrijven & steigerbouwbedrijven. Zo hebben wij reeds opdrachten uitgevoerd in Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Leeuwarden.

Inmiddels hebben wij ca. 13 vaste personeelsleden, welke allen in het bezit zijn van de nodige ervaring, opleidingen en certificaten.

De werkzaamheden van Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur bv. bestaan grotendeels uit montage en demontage van steigers en verhuur van systeemsteigers en rolsteigers. Daarnaast keuren wij ladders, trappen en rolsteigers.

Veilig werken staat bij Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur bv hoog in het vaandel. Het personeel werkt met goedgekeurd materiaal met betrekking tot veiligheid en gezondheid. Controle van de steigerwerken worden altijd gedaan met behulp van een insprectieformulier om zo de veiligheid van de steigers te garanderen. Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur bv. is VCA* gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid & Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Wij werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de Arbo-Regels op het gebied van veiligheid, gezondheid & milieu.