COVID-19

Maatregelen COVID-19; Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur BV

Het Coronavirus grijpt nog steeds met hoog tempo om zich heen en aangezien wij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij bij Wijngaarden BV een aantal maatregelen getroffen.

Op deze manier proberen wij om in deze lastige en onzekere tijd onze dienstverlening te waarborgen. Dit doen wij aan de hand van de gestelde richtlijnen van de overheid en het RIVM. Deze richtlijnen houden wij nauwlettend in de gaten en we volgen deze uiteraard ook op.

–  Onze vestiging is geopend volgens de reguliere openingstijden. Wel zullen we u als klant vragen om de gepaste afstand van 1,5 meter in acht te nemen ten opzichte van onze medewerkers

–  Wanneer onze steigerbouwers onze klanten bezoeken zullen zij zich houden aan alle maatregelen die er door de overheid zijn gesteld. Hieronder vallen onder andere het houden van 1,5 meter afstand en alle persoonlijke hygiëne maatregelen

–  Afspraken omtrent leveringen vinden zonder tegenbericht conform afspraak plaats.

–  Op onze vestiging zijn er desinfecterende middelen ter beschikking

Onze medewerkers zijn middels verschillende informatiekanalen geïnformeerd over het hanteren van de juiste voorzorgsmaatregelen.

Hierbij zijn de richtlijnen van de overheid en het RIVM aangehouden.
Het RIVM actualiseert voortdurend en we houden dit nauwlettend in de gaten.

Indien wij andere maatregelen moeten nemen om onze continuïteit te waarborgen dan houden we u daarvan op de hoogte.

Wij bedanken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie!